Although today South Africa
Skip to content

Narrow screen resolution Wide screen resolution Increase font size Decrease font size Default font size default color green color orange color
Početna
POSJETA

Generalna konzulica Republike Hrvatske u Mostaru Marijana Mikuliæ i vice konzul Darko Sabljak posjetili su dana 20. 05. Majèino selo gdje su se susreli sa Fra Svetozarom i suradnicima. Kroz razgovor je istaknut dobar rad i organizacija Majèinog sela, kao i dobra suradnja sa konzulatom u Mostaru.

 

 
NOVOSTI U GALERIJI

Naša djeèja radionica bogatija je nekim novim proizvodima likovne terapije.


 
RASCVJETANI VRTIÆ
Pribli¾avamo se završetku posljednje vrtiæke pedagoške godine za naše predškolce koji æe nas ubrzo napustiti. Tješe nas rascvjetali grmovi ru¾a i drugog raslinja koji ukrašavaju vrtiæ u ovo doba godine, osobito ovaj „èetka za pranje boca“ rascvjetali grm.
 
PRVA SV. PRIÈEST
4.04.2008. Dvojica djeèaka iz „Majèina sela“: SLAÐAN VIDOVIÆ i ANTE TADIÆ primili su po prvi puta Isusa u hostiji u svoje srce.
 
Soko i Gala
Soko i Gala – dvije slatke pridošlice u Vrtu „Sv. Franje“ O¾drijebili su se prije tri tjedna i sa svojim majkama veæ veselo pasu i igraju se u šumi.
 
Skulptura
Još jedna vijest u „Maèinu selu“: dolazak nove donacije, bronèane skulpture "Meðugorski Krist" autora fra Joakima Gregova, ofm, akademskog kipara. Pred nam je sada novi izazov, postaviti skulpturu na odgovarajuæe mjesto...
 
«« Poetak « Prethodna 41 42 43 44 Sljedea » Kraj »»

Stranice 345 - 350 od 350

Fr.Svetozar's blog

Prayer as the life environment

Ulaz za korisnike


Zaboravili ste ifru?

Media

Susret sa FRA SVETOZAROM KRALJEVIĆEM„MAJČINO SELO“ emisija „Biblija“ 2011.

ZAJEDNICA „MILOSRDNI OTAC“ emisija „Biblija“


 

  • Hrvatski
  • English
  • German formal - Sie
  • Italian

PJESMA O FRA SLAVKU

RAD LIKOVNE RADIONICE "MAJCINOG SELA"

Slika na svili

 

Tko je online?


Top