Although today South Africa
Skip to content

Narrow screen resolution Wide screen resolution Increase font size Decrease font size Default font size default color green color orange color
Početna
Boine priredbe u Majinu selu
U ovom svetom vremenu radosnog išekivanja djeca Majina sela pripremili su prigodnu boinu predstavu pod vodstvom s. Mirele i nastavnice glazbe Zrinke K. Predstava pod nazivom „Boini bijeli aneo“ odigrana u etvrtak, 18 prosinca oduševila je brojne prijatelje, dobroinitelje, nastavnike…  

Takoer, djeca vrtia „sv. Mala Terezija“ su pod vodstvom svojih odgajateljica izveli razliite boine priredbe pred oduševljenim roditeljima i prijateljima. 
 
 
Sv. Nikola i Boi u Majinu selu
U Majinu selu u vrtiu sv. Male Terezije 5. prosinca sveano je proslavljen blagdan sv. Nikole. Fra Karlo Lovri upriliio je lik sv. Nikole i djeca su bila oduševljena. Ovih dana djeca i odgajateljice pripremaju se za Boi. Svaka skupina e izvesti prigodnu boinu predstavu. U povodu nadolazeeg blagdana Boia, i lanovi Majina sela izvesti e prigodan boini igrokaz koji e okupiti brojne prijatelje i dobroinitelje.
 
 
Osma obljetnica smrti fra Slavka Barbaria
Osma obljetnica smrti fra Slavka Barbaria na poseban nain obiljeena je 24. novembra u Majinu selu, ustanovi za odgoj i skrb djece, koju je on utemeljio i vodio.
U nedjelju, uoi obljetnice, u 20 sati djeca Majina sela su izvela prigodnu predstavu pod nazivom ''ivotopis fra Slavka Barbaria''. Na predstavi se okupio veliki broj ljudi. Djeca su opisala ivot i djelovanje pok. fra Slavka.Tekst za nedjeljnu predstavu napisao je fra Ante Mari, a reiju s. Mirela Kurevija. Na kraju veeri otvorena je i prigodna izloba slika i umjetnikih djela koje su izradili djeca u likovnoj radionici Majina sela, momci iz zajednice “Milosrdnog oca” i ene iz zajednice “Majka Krispina”.
Fra Svetozar Kraljevi, ravnatelj Majina sela, zahvalio se svima na dolasku i kazao kako je na svima nama nastaviti ivjeti tragom fra Slavka Barbaria.
 
 
Dogaanja u vrtiu
Dana, 1.10. Vrti „Sv. Mala Terezija“ u Majinu selu, proslavio je blagdan svoje zaštitnice. Sveanu sv. Misu, zajedno sa djecom, odgojiteljima, roditeljima i prijateljima predvodio je fra Svetozar Kraljevi, ofm.

Utorak, 21.10. djeca iz Vrtia „Sv.Mala Terezija“ proslavili su „ DANE KRUHA I ZAHVALNOSTI ZA PLODOVE ZEMLJE“. Uprilien je prigodni kulturni program djece i odgojitelja na temu „ HVALA, HVALA, DOBRI BOE“.
 
Posjet Zagrebu
U nedjelju, 15.6.2008. god. su djeca iz pjevakog zbora Majinog sela, pod vodstvom s. Mirele i prof. Zrinke, pjevali na sv. Misi u Franjevakoj crkvi Bezgrješnog zaea u Dubravi. Iskoristili su boravak u Zagrebu i posjetili Zoološki vrt u Maksimiru, Trg bana Jelaia, Kamenita vrata, Stari Zagreb, crkvu sv. Marka i još mnoge znamenitosti Zagreba. Po povratku su obišli i nacionalni park Plitvice, jedno od najljepših bisera prirode. Po rijeima djece ovo je bilo uzbudljivo putovanje koje e im zauvijek ostati u sjeanju.
 
Evropsko Prvenstvo 2008.

Euforija oko EP se osjeti i u Majinom selu. Za potpuniji ugoaj navijanja su se pobrinuli hrvatski ministar PETAR OBANKOVI i konzulica  MARIJANA MIKULI razveselivši  svu djecu u Majinom selu donacijom dresova hrvatske reprezentacije. 

 
«« Poetak « Prethodna 41 42 43 44 Sljedea » Kraj »»

Stranice 337 - 344 od 350

Fr.Svetozar's blog

Prayer as the life environment

Ulaz za korisnike


Zaboravili ste ifru?

Media

Susret sa FRA SVETOZAROM KRALJEVIĆEMMAJČINO SELO emisija Biblija 2011.

ZAJEDNICA MILOSRDNI OTAC emisija Biblija


 

  • Hrvatski
  • English
  • German formal - Sie
  • Italian

PJESMA O FRA SLAVKU

RAD LIKOVNE RADIONICE "MAJCINOG SELA"

Slika na svili

 

Tko je online?


Top