Although today South Africa
Skip to content

Narrow screen resolution Wide screen resolution Increase font size Decrease font size Default font size default color green color orange color
Početna
Kelkheim: Slavlje Majčina dana i misno slavlje s mladima iz Međugorja PDF Ispis E-mail

Sample Image Župa Main-Taunus/Hochtaunus organizirala je i ove godine proslavu Majčina dana u subotu, 30. travnja 2016. u Stadthalle u Kelkheimu. U bogatom programu u punoj dvorani sudjelovali su predškolci, zbor djece i mladih, kao i mali, srednji i veliki folkor te dječja plesna skupina župe, koja je svojom izvedbom kao i ostale aktivnosti oduševila okupljeni narod. Svi su oni željeli da kroz izgovorenu riječ otpjevanu pjesmu i otplesani korak, izraze iskrenu zahvalnost tom dragom biću – majci.

Župnik fra Marinko Vukman srdačno je pozdravio sve nazočne, čestitao majkama njihov dan te izrazio radost da su na slavlju i mladi iz Međugorja predvođeni župnikom fra Marinkom Šakotom, koji je zahvalio župi i obiteljima da su ih ugostili i primili i da mogu biti na ovom jedinstvenom slavlju. Organizirana je i bogata tombola a sav prihod od proslave namijenjen je za pomoć djeci u Majčinom selu u Međugorju. U nedjelju 1. svibnja euharistijsko slavlje u Kelkheimu predvodio je župnik župe sv. Jakova apostola iz Međugorja fra Marinko u koncelebraciji sa domaćim župnikom. Svetu misu uljepšao je zbor mladih iz Međugorja svojim radosnim pjevanjem uz pratnju tamburaša, koji inače često prate liturgijska slavlja i druge kulturne događaje u Međugorju. Oni su i nakon svete mise održali kratki duhovni koncert. (kta/m.t.)
 

 
« Prethodna   Sljedea »

Fr.Svetozar's blog

Prayer as the life environment

Ulaz za korisnike


Zaboravili ste ifru?

Media

Susret sa FRA SVETOZAROM KRALJEVIĆEMMAJČINO SELO emisija Biblija 2011.

ZAJEDNICA MILOSRDNI OTAC emisija Biblija


 

  • Hrvatski
  • English
  • German formal - Sie
  • Italian

PJESMA O FRA SLAVKU

RAD LIKOVNE RADIONICE "MAJCINOG SELA"

Slika na svili

 

Tko je online?


Top