Although today South Africa
Skip to content

Narrow screen resolution Wide screen resolution Increase font size Decrease font size Default font size default color green color orange color
Početna
SPORTSKO – ZABAVNA MANIFESTACIJA HUMANITARNOG KARAKTERA „ZAJEDNO U KRISTU“ PDF Ispis E-mail

JEDNO VELIKO HVALA!!!

U ponedjeljak 2. svibnja 2016. godine u gradskoj sportskoj dvorani Bili Brig u Grudama održana je prva sportsko – zabavna manifestacija humanitarnog karaktera „ZAJEDNO U KRISTU“ – organizirana od strane FRAME iz Ružića u korist štićenika „Majčinog sela“ iz Međugorja.

U sportskom dijelu programa – turniru u malom nogometu – sudjelovalo je 14 FRAMA: Drinovci, Posuški Gradac, Klobuk, Gradnići, Mostar, Čerin, Humac, Široki Brijeg, Bukovica, Tihaljina, Posušje, Veljaci, Međugorje, Čitluk, Seonica, Gorica Sovići i domaćini Ružići. Pobjedila je FRAMA iz Drinovaca, a njih je u revijalnoj utakmici na kraju natjecanja pobijedila ekipa „Majčina sela“, kao gosti večeri.

U glazbenom dijelu programa nastupili su framaši iz Čerina i Širokog Brijega, kao i klapa Bratovština.

Ružićki framaši, kao i ostali framaši prodavali su palačinke, kokice i ulaznice, a framaši iz Čerina imali su štand s raznim poslasticama. Sav prihod od prodaje navedenih stvari (4000 KM) bit će uručen Ustanovi za odgoj i skrb djece i mladeži u Međugorju, Majčino selo.

Ovim putem zahvaljujemo FRAMI iz Ružića kao organizatoru manifestacije te svim FRAMAMA učesnicama, njihovim duhovnim asistentima i svima koji su pomogli u organiziranju ovog lijepog franjevačkog druženja, u znaku radosti i međusobnog pomaganja!

Više detalja na:

http://www.grude-online.info/fotogalerija-grude-odjekivale-franjevackom-radosti/
 

  Sample Image Sample Image Sample Image Sample Image Sample Image Sample Image

 
« Prethodna   Sljedea »

Fr.Svetozar's blog

Prayer as the life environment

Ulaz za korisnike


Zaboravili ste ifru?

Media

Susret sa FRA SVETOZAROM KRALJEVIĆEMMAJČINO SELO emisija Biblija 2011.

ZAJEDNICA MILOSRDNI OTAC emisija Biblija


 

  • Hrvatski
  • English
  • German formal - Sie
  • Italian

PJESMA O FRA SLAVKU

RAD LIKOVNE RADIONICE "MAJCINOG SELA"

Slika na svili

 

Tko je online?


Top