Although today South Africa
Skip to content

Narrow screen resolution Wide screen resolution Increase font size Decrease font size Default font size default color green color orange color
Početna
POSJET MLINU U STRUGAMA I MOGORJELU PDF Ispis E-mail

U utorak, 27. studenoga t.g., polaznici našeg Vrtića, sa svojim odgajateljima posjetili su mlin i pekaru u Strugama. U mlinu, mlinar je djeci pojasnio svoj rad kao i postupak u kojem žitarice postaju brašno, a onda od njih nastaju kruh i ostali krušni proizvodi. Dio tog procesa djeca su mogla vidjeti vlastitim očima.

Zatim su slično vidjeli u pekari. Pekari su predstavili djeci svoje zanimanje, a djeca su ih nagradila pjesmom. Osoblje mlina i pekare djecu su počastili, kiflama i sokovima, na čemu su im ovi iz srca zahvalili.

Na povratku iz Struga posjetili smo Mogorjelo koje je u neposrednoj blizini Čapljine. To je jedinstveni arheološki spomenik kulture koji se ubraja među najljepša zdanja kasne antičke arhitekture u cijeloj BiH. Pored predivnih zidina starog grada, djeca su imala priliku vidjeti i konje za jahanje. Bilo je to dovoljno da djeca ostanu oduševljena i zadovoljna u svom malom 'studijskom putovanju'.
 

Sample Image Sample Image Sample Image
Sample Image Sample Image Sample Image
Sample Image Sample Image Sample Image Sample Image
 

 
« Prethodna   Sljedea »

Fr.Svetozar's blog

Prayer as the life environment

Ulaz za korisnike


Zaboravili ste ifru?

Media

Susret sa FRA SVETOZAROM KRALJEVIĆEMMAJČINO SELO emisija Biblija 2011.

ZAJEDNICA MILOSRDNI OTAC emisija Biblija


 

  • Hrvatski
  • English
  • German formal - Sie
  • Italian

PJESMA O FRA SLAVKU

RAD LIKOVNE RADIONICE "MAJCINOG SELA"

Slika na svili

 

Tko je online?


Top