Although today South Africa
Skip to content

Narrow screen resolution Wide screen resolution Increase font size Decrease font size Default font size default color green color orange color
Početna
Uskrnje radionice PDF Ispis E-mail

Planirajući Majčino selo, Fra Slavko je imao u vidu aktivnosti i programe kojima je svrha bila upravo rad na fizičkom, manualnom i stimulativnom aspektu odgoja djece. U svrhu toga puno je panje polagao u rad Vrtića sv. Male Terezije, u rad likovne radionice i u aktivnosti Vrta sv. Franje.
Ove su korizme stoga Vrtić i likovna radionica bili vrlo aktivni u organiziranju USKRNJIH KRATIVNIH RADIONICA. Njihovom međusobnom suradnjom, u likovnoj radionici su odrađene kreativne uskrnje radionice za sve skupine vrtićke djece. Zajedno sa svojim odgajateljima djeca su izrađivala uskrnja jaja, izrezivala, bojala kolanom tehnikom malenim prstićima spajala i ljepila svoje kreacije koje će za Uskrs kao dar ponijeti kućama.
U samom Vrtiću, voditeljica vrtića s. Veronika Martinović zajedno sa svojim odgajateljima po drugi put ove pedagoke godine, organizirala je kreativne radionice roditelja i djece. I ovaj put to se pokazalo vrlo plodonosno, kako zbog zajedničkog stvaralačkog druenja djece sa svojim roditeljima i odgajateljima, tako i u terapeutskom pogledu manualnog, didaktičkog i korisnog izrađivanja uskrnjih ukrasa.
Pozitivne reakcije djece i roditelja pokazuju koliko je nekada potrebno da se toliko puno dobroga učini. A sve ovo potvrđuje i kako je na fra Slavko doista dobro znao to je vano za sreću djeteta: puno ljubavi koja se pokazuje u konkretnom i kreativnom provođenju vremena s njim.
 
 
« Prethodna   Sljedea »

Fr.Svetozar's blog

Prayer as the life environment

Ulaz za korisnike


Zaboravili ste ifru?

Media

Susret sa FRA SVETOZAROM KRALJEVIĆEMMAJČINO SELO emisija Biblija 2011.

ZAJEDNICA MILOSRDNI OTAC emisija Biblija


 

  • Hrvatski
  • English
  • German formal - Sie
  • Italian

PJESMA O FRA SLAVKU

RAD LIKOVNE RADIONICE "MAJCINOG SELA"

Slika na svili

 

Tko je online?


Top